Skip to content

Kontakt

52 72 31 00

haugesund@amundsenspesial.no

Åpningstider:

Mandag - Fredag: 10:00 - 17:00

Lørdag: 10:00 - 16:00

Beskrivelse

Amundsen Spesial startet opp like ved Risøybroen i Haugesund 1. august 2009 og eies av Eva Mariann og Trond Amundsen. Trond sin familie har drevet butikk siden 1921, så det er naturlig for han at vi følger i samme fotspor. Vi vil også følge samme filosofi som er viktig for familien: eksklusiv kvalitet, spennende sortiment og personlig service. Dette har vi fått til i et spektakulært lokale med gjennomført stil, der ingenting er overlatt til tilfeldighetene.

Juni 2011 var det tid for åpning av butikk nr. to. Det ble en butikk på Oasen Storsenter i Karmøy Kommune. Ved å ha en butikk i et sentrum og en på et senter, ser vi at det er mulig å lage butikk med god atmosfære på to så forskjellige steder.

Vi er tro til vårt konsept og utforming uansett om det er på et senter eller i et sentrum.

Amundsen Spesial er varemerket til produktene i Amundsen Trading AS sitt sortiment. Disse produktene gjenkjennes ved at de er spennende, har meget høy kvalitet og en lekker design. Dette er eksklusive varer som passer godt til eget forbruk eller som en flott gave til noen du vet setter pris på «det lille ekstra».

Butikkene skal ha en varm atmosfære, gi en sanselig smaksopplevelse og en unik service til sine kunder.

Velkommen inn til oss!

Følg oss på @Haugesundsentrum