Skip to content

Kontakt

52 86 64 04

interior@husinord.no

Åpningstider:

Mandag - fredag: 10:00 - 18:00

Lørdag: 10:00 - 16:00

Beskrivelse

HUS I NORD er en frittstående interiør/møbelbutikk på hjørnet sør i i Sørhauggata 102 i Haugesund sentrum. Grunnidéen: HUS i NORD skal forhandle nordiske merkevarer med funksjonell, ny nordisk form, nordiske farger og naturlige, holdbare materialer av høy kvalitet.

Vi ønsker å hjelpe med å skape et bærekraftig interiør, som er godt å komme hjem til, og som gir trygghet og komfort. Med vakre, varme, varige og tidløse møbler og interiørprodukter tilpasset vårt norske lys og klima. Blant annet finner du muligens Norges største utvalg av nordiske ullpledd. Butikken er ca. 500 kvm fordelt på fire plan. Utstillingene inneholder inspirerende utstillinger av nordisk belysning, spisebord, sofaer, stoler og bord.

Vi er kjent for vårt varierte utvalg av norske dørmatter, norsk keramikk, puter og gaveartikler, og legger vekt på fin innpakning av gaver. Vi hjelper gjerne med å sette opp ønskelister til brylluper eller fødselsdager. Mange firmaer har opplevd at gaver kjøpt hos HUS i NORD blir tatt særdeles godt imot av de ansatte .

Følg oss på @Haugesundsentrum